TRIFTANE GP logo

GENERATIE PERFORMANCE

TECHNOLOGIE EN COMFORT

De uitzonderlijke antislipprestaties, de extreme polyvalentie en het hoge absorberende vermogen van de multifunctionele Triftane™ GP zool vormen het resultaat van het permanente onderzoekswerk van Jallatte®, dat gericht is op een continue verbetering van de bescherming en het welzijn in agressieve omgevingen.

TRIFTANE™ GP ZOOL MET HOGE GRIPCOËFFICIËNT

Triftane™-zool met hoge gripcoëfficiënt, bestaande uit drie delen om het risico op uitglijden op natte en vette vloeren te voorkomen.

De flexibele en lichte comfortlaag van Softane™ (dichtheid 0,45) zorgt voor souplesse en een laag gewicht en dempt de schokken en de trillingen.

De basiszool van NBR draagt het reliëf. De opstelling van de noppen werd geoptimaliseerd met de bedoeling om de natuurlijke steunzones van de voet te respecteren en om een permanent contact met de grond te verzekeren. In het voorste gedeelte en in de hiel werden specifieke noppen geïntegreerd om de spil te verbeteren en om de schokken op de hielen te dempen.

De beschermingsrooster van NBR zorgt voor de stevigheid van het geheel en verlengt de gebruiksduur van de schoen. Het dessin van de profielen is innoverend en bezorgt de zool en stijlvolle en originele stijl.

Meer Technologieën >


JALSATET STEEL SAS

JALSATET STEEL SAS

CODE: 00J0621

JALSPHINX SAS

JALSPHINX SAS

CODE: 00J0628

JALAHMOSIS SAS

JALAHMOSIS SAS

CODE: 00J0625

JALISIS SAS

JALISIS SAS

CODE: 00J0645

JALOSIRIS SAS

JALOSIRIS SAS

CODE: 00J0646

JALMAÏA SAS

JALMAÏA SAS

CODE: 00JJ427

JALTOURA SAS

JALTOURA SAS

CODE: 00JJ428